Iran's.Arrow:.The.Rise.and.Fall.of.Paykan.fantasy.thriller.netflix.bdrip.best.quality.flv

bdrip.best.quality.flv.Iran's.Arrow:.The.Rise.and.Fall.of.Paykan

 

 

Iran's Arrow: The Rise and Fall of Paykan imdb id tt7324700

 

skapare =Shahin Armin

2017

iran

En dokumentär om Irans tidigare nationella bil, Paykan, och dess inverkan på det iranska samhället under de senaste 50 åren

PaykanHunter.

Irans pil: Uppgång och fall av paysanne

"Irans pil: Uppkomsten av Paykan, den fascinerande dokumentären om Paykan och dess plats som Irans mest älskade bil, kommer att visas runt i USA i veckan, och vi säger. Irans pil: Rise och fall av betalare. Filmen använder sällsynt arkivfilm samt en stor samling av vintagefotografier och bilder, för att dokumentera Paykans historia, hur det upplevdes under åren och dess kopplingar till Irans stora historiska och sociologiska landmärken, såsom den vita Revolutionen (1963) industrialiseringen, uppkomsten av medelklassen.

 

Irans pil: Uppkomst och fall av Paykan (2017. Roxie Theatre: Docunight # 42: IRANS PIL-RISE OCH FALL. Irans Arrow - Story of Paykan biljetter i San Francisco, CA. Irans pil: Stigande och fallande betalare. Filmrecension: 'Irans Arrow Tells The Heartfelt Story Of A. Irans pil - Rising & Fall of Paykan »Iranisches. Irans pil: Rises och fall av paysans. Docunight • # 42: IRANS PIL - The Rising and Fall of Paykan. Irans pil går upp och ner i paykan. I dag, 13 maj 2017, blir Paykan exakt 50 år gammal. Jag är nästan säker ingen i den officiella ceremonin för 50 år sedan på den iranska nationella fabriken, som Shah själv deltog i, kunde ha föreställt sig att Paykan skulle spela en så viktig roll i så många iraniernas liv så länge.

Irans pil uppgång och fall av paykan. Irans pil är en dokumentärfilm om en brittisk bil som introducerades i Iran 1967. Den producerades under modellnamnet "Paykan" i 38 år. Idag kan det ses överallt på gatorna i Iran. Filmen försöker visa vilken inverkan denna bil hade på det iranska samhället, och vilken inverkan det iranska samhället hade på den här bilen. Irans pil: Risen och fallet av paysan tarnais.

 

Irans pil: Uppgång och fall av paysan.

 

Kommentera här: